Carote Diamantate

Cauți Carotă Diamantată? Alege din gama noastră largă de carote diamantate. Vă punem la dispoziție mai multe tipuri de carote în funcție de tipul de segment.

Carote Bi-Metal Mandrex pentru găurire Otel/fier, Lemn, placaj, MDF, materiale plastice, otel inoxidabil – Inox, metale neferoase. Forma specială a dinților asigură o perforare eficientă și minimizează forța de aplicare necesară.

Cauți Disc Diamantat? Alege din gama noastră largă de discuri diamantate. Vă punem la dispoziție discuri de tăiat beton, discuri de tăiat asfalt sau discuri de tăiat metal. În același timp vă punem la dispoziție discuri de slefuit beton.

Cauți Mașină de Carotat? Alege din gama noastră largă de mașini de carotat. Vă punem la dispoziție mașini de carotat marca AGP sau Weka. Mașina de carotat marca AGP combină excelent raportul preț-calitate. Mașina de carotat Weka DK sunt bine cunoscute în cercul carotorilor și sunt caracterizare de siguranță și fiabilitate.

Cauți Stativ de Carotat? Stativele noastre de carotat sunt ideale pentru ați ușura lucrul. Fixează stativul de carotat, pornește mașina și numa învârte manivela. Atâta tot ceea ce trebuie să faci pentru găurire. Simplu așai?

Cauți prelungitor pentru carote? Sau sistem de prindere a stativului de carotat? Eventual un adaptor pentru aspirator sau adaptor apă pentru carotare umedă? Diferite adaptoare SDS Plus, Max și multe altele. La noi gasești toate accesorile necesare de care ai nevoie pentru carotat.

S.C. Akaevostark S.R.L furnizează produse de calitate în domeniul carotelor și a discurilor diamantate. Suntem în parteneriat cu producători în domeniul produselor diamantate, din Germania.  Pentru mai multe informații să ezitați să ne contactați.

Ne găsiți și pe Facebook.

În parteneriat cu Cargus.